Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits

Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits

Docu Love Without Limits van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Monogamie
In de westerse wereld zijn intieme relaties al eeuwenlang gebaseerd op het idee van monogamie. Bijna vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken loopt echter uit op een scheiding en dus doemt de vraag op of het traditionele model wel een goede basis biedt voor een gelukkige relatie.

Meer vormen van liefde
De Amerikaanse staat Portland loopt voorop door te experimenteren met polyamorie, waarbij men open staat voor het gelijktijdig hebben van meerdere liefdesrelaties. Bekijk de korte clip van de VPRO in de video hieronder.

Je kunt de docu Louis Theroux: Love Without Limits terugkijken bij Gids.tv.

Video: alles over polyamorie in <em>Louis Theroux - Love without Limits</em> Docu Love Without Limits van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv. MonogamieIn de westerse wereld zijn intieme relaties al eeuwenlang gebaseerd op het idee van monogamie. Bijna vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken loopt echter uit op een scheiding en dus doemt de vraag op of het traditionele model wel een goede basis biedt voor een gelukkige relatie. Meer vormen van liefdeDe Amerikaanse staat Portland loopt voorop door te experimenteren met polyamorie, waarbij men open staat voor het gelijktijdig hebben van meerdere liefdesrelaties. Bekijk de korte clip van de VPRO in de video hieronder. Je kunt de docu Louis Theroux: Love Without Limits terugkijken bij Gids.tv. Kijktip: Louis Theroux - Love without Limits, vanavond te zien bij NPO 3 Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV