Zien: Het Geluid komt terug bij Qmusic

Zien: Het Geluid komt terug bij Qmusic

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Het populaire radiospel Het Geluid van Qmusic start op maandag 3 augustus weer! Het concept is simpel: Qmusic laat een alledaags geluid horen en luisteraars moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2020? Dan ga je er vandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is!

Bekijk de promo voor Het Geluid 2020 in de video hieronder.

Zien: <em>Het Geluid</em> komt terug bij <em>Qmusic</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Het populaire radiospel Het Geluid van Qmusic start op maandag 3 augustus weer! Het concept is simpel: Qmusic laat een alledaags geluid horen en luisteraars moet raden wat het is. Kom je op de radio en heb je het fout? Dan wordt het prijzengeld met 100 euro aangevuld. Heb je het antwoord goed en raad jij Het Geluid van 2020? Dan ga je er vandoor met al het geld dat Het Geluid op dat moment waard is! Bekijk de promo voor Het Geluid 2020 in de video hieronder. Qmusic: 9-jarige Levender wint Het Geluidje, bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Zien: de leukste momenten van Mattie & Marieke uit de maand juli Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Het Geluid komt terug bij Qmusic

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Het Geluid komt terug bij Qmusic of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV