Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video)

Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De 52-jarige Gordon is dolgelukkig dat al zijn kleren weer passen. Op Instagram deelt hij trots het resultaat van zijn strijd tegen de kilo's. Ook is hij weer fanatiek in de sportschool te vinden. ''Back on track.. Sporten is weer leuk!'', laat hij weten.

Bekijk de korte vlog van Gordon in de video hieronder.

Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De 52-jarige Gordon is dolgelukkig dat al zijn kleren weer passen. Op Instagram deelt hij trots het resultaat van zijn strijd tegen de kilo's. Ook is hij weer fanatiek in de sportschool te vinden. ''Back on track.. Sporten is weer leuk!'', laat hij weten. Bekijk de korte vlog van Gordon in de video hieronder. Gordon emotioneel door corona: ''Ik was diep teleurgesteld door die eerste slok'' (video) Bekijk deze video » Gordon fantaseert over grootste comeback ever 'Naar iedereen een middelvinger: fuck you hier ben ik' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gordon terug in de gym: ''Ik ben bicepsueel'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV