Samenvatting FC Groningen - Heracles Almelo (Eredivisie Comeback)

Samenvatting FC Groningen - Heracles Almelo (Eredivisie Comeback)

Samenvatting <em>FC Groningen - Heracles Almelo</em> (Eredivisie Comeback) Ook de Nederlandse profclubs maken zich inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen. In de Eredivisie Comeback op FOX Sports komen alle Nederlandse clubs deze maand in actie. Zaterdagavond was het de beurt aan FC Groningen en Heracles Almelo. Biji de Trots van het Noorden kwam Arjen Robben nog niet in actie. Hij richt zich op de competitiestart tegen PSV. Bekijk de samenvatting van FC Groningen - Heracles Almelo hierboven. Bekijk ook Samenvatting MVV – ADO Den Haag (Eredivisie Comeback) Bekijk deze video » Samenvatting FC Utrecht - AZ (Eredivisie Comeback) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Groningen - Heracles Almelo (Eredivisie Comeback)

Ook de Nederlandse profclubs maken zich inmiddels klaar voor het nieuwe seizoen. In de Eredivisie Comeback op FOX Sports komen alle Nederlandse clubs deze maand in actie. Zaterdagavond was het de beurt aan FC Groningen en Heracles Almelo. Biji de Trots van het Noorden kwam Arjen Robben nog niet in actie. Hij richt zich op de competitiestart tegen PSV.

Bekijk de samenvatting van FC Groningen - Heracles Almelo hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Groningen - Heracles Almelo (Eredivisie Comeback) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV