Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Rob Jetten

Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Rob Jetten

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In Pride Verhalen vertellen mensen over hun coming-out, de vooroordelen waar ze mee te maken krijgen en hoe het volgens hen gesteld is met LGBTQ+-emancipatie in Nederland. In deze aflevering is het de beurt aan D66-fractievoorzitter Rob Jetten.

Bekijk het hele interview met Rob in de video van BNNVARA hieronder.

<em>Nu we er toch zijn</em> gemist? Bekijk hier het verhaal van <em>Rob Jetten</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In Pride Verhalen vertellen mensen over hun coming-out, de vooroordelen waar ze mee te maken krijgen en hoe het volgens hen gesteld is met LGBTQ+-emancipatie in Nederland. In deze aflevering is het de beurt aan D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Bekijk het hele interview met Rob in de video van BNNVARA hieronder. Rob Jetten debuteert als presentator in speciale Nu we er toch zijn (video) Bekijk deze video » Splinter Chabot was onzeker over coming out: "Alsof ik een ziekte had" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Rob Jetten

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nu we er toch zijn gemist? Bekijk hier het verhaal van Rob Jetten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen