StukTV: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering Opgesloten (video)

StukTV: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering Opgesloten (video)

Ook deze week is er weer een bekende Nederlander opgesloten door een myterieuze ontvoerder. Lukt het Giel, Thomas en Stefan om Jessie Jazz Vuijk te redden van deze ontvoerder. En komen de mannen al een stukje dichter bij de identiteit van deze geheimzinnige crimineel? Je ziet het in de nieuwe aflevering van Opgesloten.

Bekijk de vierde aflevering van Opgesloten van StukTV met Jessie Jazz Vuijk hieronder.

<em>StukTV</em>: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering <em>Opgesloten</em> (video) Ook deze week is er weer een bekende Nederlander opgesloten door een myterieuze ontvoerder. Lukt het Giel, Thomas en Stefan om Jessie Jazz Vuijk te redden van deze ontvoerder. En komen de mannen al een stukje dichter bij de identiteit van deze geheimzinnige crimineel? Je ziet het in de nieuwe aflevering van Opgesloten. Bekijk de vierde aflevering van Opgesloten van StukTV met Jessie Jazz Vuijk hieronder. Bekijk ook StukTV: Bilal Wahib ontvoerd in nieuwe Youtube-serie Opgesloten (video) Bekijk deze video » StukTV: Kalvijn spoorloos verdwenen in nieuwe aflevering van Opgesloten (video) Bekijk deze video » StukTV: rapper Boef ontvoerd in nieuwe aflevering Opgesloten (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
StukTV: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering Opgesloten (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op StukTV: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering Opgesloten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier