Zien: illegaal strandfeest in 's Gravenzande beëindigd door politie

Zien: illegaal strandfeest in 's Gravenzande beëindigd door politie

Ook gisteren was het bijzonder mooi weer en dat vraagt normaal gesproken om een heerlijk strandfeest. Door het coronavirus moeten we echter nog steeds zoveel mogelijk afstand houden van elkaar en kunnen er geen grote feesten georganiseerd worden. De politie greep zaterdagavond daarom ook in bij dit strandfeest in 's Gravenzande.

Bekijk de beelden hieronder in de video van Hart van Nederland.

Zien: illegaal <em>strandfeest</em> in 's Gravenzande beëindigd door politie Ook gisteren was het bijzonder mooi weer en dat vraagt normaal gesproken om een heerlijk strandfeest. Door het coronavirus moeten we echter nog steeds zoveel mogelijk afstand houden van elkaar en kunnen er geen grote feesten georganiseerd worden. De politie greep zaterdagavond daarom ook in bij dit strandfeest in 's Gravenzande. Bekijk de beelden hieronder in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Shownieuws: Rapper Jebroer deelt positieve reacties op illegaal ravefeest Bekijk deze video » Zien: NOS op 3 vertelt alles over de illegale coronafeestjes in Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: illegaal strandfeest in 's Gravenzande beëindigd door politie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: illegaal strandfeest in 's Gravenzande beëindigd door politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV