Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer

Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer

Veel acteurs hebben het rustig gehad de afgelopen maanden, maar Frank Lammers heeft daar een stokje voor gestoken. Hij heeft namelijk de coronafilm Groeten van Gerri gemaakt. De film gaat over scheikundeleraar Gerri (Frank Lammers) die zijn klas online les moet geven. Dat doet hij echter in zijn onderbroek en de beelden gaan viraal.

Bekijk de trailer van Groeten van Gerri hieronder. Groeten van Gerri is vanaf nu te bekijken op Netflix.

<em>Groeten van Gerri</em> met <em>Frank Lammers</em> nu te zien op Netflix, bekijk de trailer Veel acteurs hebben het rustig gehad de afgelopen maanden, maar Frank Lammers heeft daar een stokje voor gestoken. Hij heeft namelijk de coronafilm Groeten van Gerri gemaakt. De film gaat over scheikundeleraar Gerri (Frank Lammers) die zijn klas online les moet geven. Dat doet hij echter in zijn onderbroek en de beelden gaan viraal. Bekijk de trailer van Groeten van Gerri hieronder. Groeten van Gerri is vanaf nu te bekijken op Netflix. Bekijk ook Undercover seizoen 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Frank Lammers straalt in coronafilm Groeten van Gerri Bekijk deze video »
Trailer :
Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Groeten van Gerri met Frank Lammers nu te zien op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV