Kijktip: The Great Polar Bear Feast, vanavond op NPO 2

Kijktip: The Great Polar Bear Feast, vanavond op NPO 2

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

De prachtige documentaire The Great Polar Bear Feast laat het bijzondere verhaal van een jaarlijkse bijeenkomst van meer dan tachtig ijsberen op de koude kust van Barter Island in Alaska zien.

De documentaire is vanavond om 19:25 te zien op NPO 2. Bekijk de trailer van The Great Polar Bear Feast in de video hieronder.

Kijktip: <em>The Great Polar Bear Feast</em>, vanavond op NPO 2 Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. De prachtige documentaire The Great Polar Bear Feast laat het bijzondere verhaal van een jaarlijkse bijeenkomst van meer dan tachtig ijsberen op de koude kust van Barter Island in Alaska zien. De documentaire is vanavond om 19:25 te zien op NPO 2. Bekijk de trailer van The Great Polar Bear Feast in de video hieronder. IJsberen filmen hun eigen leven Bekijk deze video » Het Echte Leven In De Dierentuin: IJsbeertjes gaan voor het eerst naar buiten Bekijk deze video »
TV :
Kijktip: The Great Polar Bear Feast, vanavond op NPO 2

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: The Great Polar Bear Feast, vanavond op NPO 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV