Zien: nieuw seizoen Promenade: ''Zomergasten, maar dan minder lang!''

Zien: nieuw seizoen Promenade: ''Zomergasten, maar dan minder lang!''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle satirische programma Promenade! Het wordt een zomerse versie genaamd: Zomerpromenade, met Henry van Loon, Eva Crutzen en Ton Kas onder leiding van Diederik Ebbinge.

Bekijk de aankondiging van een nieuw seizoen Promenade door Diederik hieronder.

Het nieuwe seizoen van Promenade is vanaf zondag 2 augustus wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Promenade terugkijken bij Gids.tv.

Zien: nieuw seizoen <em>Promenade</em>: ''Zomergasten, maar dan minder lang!'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle satirische programma Promenade! Het wordt een zomerse versie genaamd: Zomerpromenade, met Henry van Loon, Eva Crutzen en Ton Kas onder leiding van Diederik Ebbinge. Bekijk de aankondiging van een nieuw seizoen Promenade door Diederik hieronder. Het nieuwe seizoen van Promenade is vanaf zondag 2 augustus wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Promenade terugkijken bij Gids.tv. Promenade gemist? Bezoek aan De Wereld Draait Door wordt besproken Bekijk deze video » Promenade vanaf 2 augustus terug op NPO 3 met zomerversie, bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
TV :
Zien: nieuw seizoen Promenade: ''Zomergasten, maar dan minder lang!''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: nieuw seizoen Promenade: ''Zomergasten, maar dan minder lang!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV