Vier branden in Zutphen aangestoken binnen twintig minuten (video)

Vier branden in Zutphen aangestoken binnen twintig minuten (video)

Zutphen werd zondagmorgen opgeschrikt door vier branden die in een tijdsbestek van twintig minuten zijn aangestoken. Eerst werd een motor in brand gestoken en een paar minuten later stond een vuilnisbak in de fik.

Alsof dat nog niet genoeg was, stonden er korte tijd later ook een schuur en een fiets in lichterlaaie. Gelukkig is de schade beperkt gebleven. Het is nog niet duidelijk of de dader inmiddels gepakt is.

Bekijk de beelden van de branden in Zutphen hieronder in de video van het AD.

Vier <em>branden</em> in Zutphen aangestoken binnen twintig minuten (video) Zutphen werd zondagmorgen opgeschrikt door vier branden die in een tijdsbestek van twintig minuten zijn aangestoken. Eerst werd een motor in brand gestoken en een paar minuten later stond een vuilnisbak in de fik. Alsof dat nog niet genoeg was, stonden er korte tijd later ook een schuur en een fiets in lichterlaaie. Gelukkig is de schade beperkt gebleven. Het is nog niet duidelijk of de dader inmiddels gepakt is. Bekijk de beelden van de branden in Zutphen hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Zien: grote brand in Vlissingen, bejaarden springen in hoogwerker voor evacuatie Bekijk deze video » Zeer grote brand in Duiven, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Vier branden in Zutphen aangestoken binnen twintig minuten (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vier branden in Zutphen aangestoken binnen twintig minuten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV