Zien: seksgeluiden zorgen voor overlast in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Zien: seksgeluiden zorgen voor overlast in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Hieronder zie je een fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak. Je kunt na afloop de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv.

In de aflevering van zondag 2 augustus gaat Mr. Visser naar IJmuiden waar flatbewoner Marc in de clinch ligt met zijn Duitse buurman Meik.

24/7 intieme geluiden
Meik heeft er namelijk een handje van om dag en nacht zijn tv op standje tien te zetten waardoor Marc geen oog dicht doet. En dat is niet het enige, want hij mag ook meegenieten van het gekreun van zijn vriendin met wie hij de lakens deelt. Na een pittige confrontatie is de situatie behoorlijk uit de hand gelopen.

Bekijk de samenvatting van de bizarre zaak in de video hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Zien: seksgeluiden zorgen voor overlast in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em> Hieronder zie je een fragment uit Mr. Frank Visser doet uitspraak. Je kunt na afloop de hele aflevering terugkijken bij Gids.tv. In de aflevering van zondag 2 augustus gaat Mr. Visser naar IJmuiden waar flatbewoner Marc in de clinch ligt met zijn Duitse buurman Meik. 24/7 intieme geluidenMeik heeft er namelijk een handje van om dag en nacht zijn tv op standje tien te zetten waardoor Marc geen oog dicht doet. En dat is niet het enige, want hij mag ook meegenieten van het gekreun van zijn vriendin met wie hij de lakens deelt. Na een pittige confrontatie is de situatie behoorlijk uit de hand gelopen. Bekijk de samenvatting van de bizarre zaak in de video hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Opnieuw heftige ruzie in Mr. Frank Visser doet uitspraak: ''Ik hoop dat ze doodgaat!'' Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Appie is blind van woede en wordt agressief (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: seksgeluiden zorgen voor overlast in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: seksgeluiden zorgen voor overlast in Mr. Frank Visser doet uitspraak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV