Bureau Sport: Annemiek Van Vleuten over haar topvorm en toekomst (video)

Bureau Sport: Annemiek Van Vleuten over haar topvorm en toekomst (video)

Kijk hier de overwinning van Annemiek van Vleuten bij de Strade Bianche terug.

Annemiek van Vleuten is in bloedvorm. Na de coronastop wist de wielrenster al drie koersen achter elkaar te winnen en dit weekend kwam ze ook nog eens als eerste over de finish bij de Strade Bianche. Voorafgaand aan deze wedstrijd sprak Van Vleuten voor Bureau Sport met Erik Dijkstra over haar topvorm en haar toekomstplannen.

Bekijk de video van Bureau Sport met Annemiek van Vleuten hieronder.

<em>Bureau Sport</em>: Annemiek Van Vleuten over haar topvorm en toekomst (video) Kijk hier de overwinning van Annemiek van Vleuten bij de Strade Bianche terug. Annemiek van Vleuten is in bloedvorm. Na de coronastop wist de wielrenster al drie koersen achter elkaar te winnen en dit weekend kwam ze ook nog eens als eerste over de finish bij de Strade Bianche. Voorafgaand aan deze wedstrijd sprak Van Vleuten voor Bureau Sport met Erik Dijkstra over haar topvorm en haar toekomstplannen. Bekijk de video van Bureau Sport met Annemiek van Vleuten hieronder. Bekijk ook Bureau Sport: Anna van der Breggen over eerste koers in bloedhitte (video) Bekijk deze video » Zien: Annemiek van Vleuten wint vrouwenkoers Strade Bianche 2020 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bureau Sport: Annemiek Van Vleuten over haar topvorm en toekomst (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bureau Sport: Annemiek Van Vleuten over haar topvorm en toekomst (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV