Like Monica: vriend Monica Geuze zegt als eerst 'ik hou van je' (video)

Like Monica: vriend Monica Geuze zegt als eerst 'ik hou van je' (video)

Monica Geuze is inmiddels al een tijdje dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robbert. Alleen hét hoge woord was er lange tijd nog niet uit. Want wanneer is het het juiste moment om 'ik hou van je' tegen iemand te zeggen? Robbert trok de stoute schoenen aan en verklaarde als eerste zijn liefde aan Monica.

Bekijk het fragment uit Like Monica hieronder. Je kunt het hele seizoen van Like Monica bekijk op Videoland.

<em>Like Monica</em>: vriend <em>Monica Geuze</em> zegt als eerst 'ik hou van je' (video) Monica Geuze is inmiddels al een tijdje dolgelukkig met haar nieuwe vriend Robbert. Alleen hét hoge woord was er lange tijd nog niet uit. Want wanneer is het het juiste moment om 'ik hou van je' tegen iemand te zeggen? Robbert trok de stoute schoenen aan en verklaarde als eerste zijn liefde aan Monica. Bekijk het fragment uit Like Monica hieronder. Je kunt het hele seizoen van Like Monica bekijk op Videoland. Bekijk ook Like Monica: Monica Geuze met haar nieuwe vriend: 'Ik vind het wel ongemakkelijk dit' (video) Bekijk deze video » Video: Monica Geuze filosofeert over kinderen met nieuwe vriend Robbert Bekijk deze video »
Serie :
Like Monica: vriend Monica Geuze zegt als eerst 'ik hou van je' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Like Monica: vriend Monica Geuze zegt als eerst 'ik hou van je' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV