Mikel Arteta bedankt leermeester Pep Guardiola winst FA Cup met Arsenal (video)

Mikel Arteta bedankt leermeester Pep Guardiola winst FA Cup met Arsenal (video)

Bekijk hier de samenvatting van Arsenal - Chelsea in de finale van de FA Cup.

Mikel Arteta staat nu ruim een half jaar voor de groep bij Arsenal en heeft zaterdag zijn eerste prijs als hoofdtrainer gewonnen. De Londenaren wisten de FA Cup te winnen ten koste van stadsgenoot Chelsea. Na afloop is Arteta onder meer Pep Guardiola dankbaar. Arteta was jarenlang assistent van Guardiola en dat heeft hem erg geholpen in zijn ontwikkeling, zo laat de Spanjaard weten.

Bekijk de reactie van Mikel Arteta na het winnen van de FA Cup hieronder.

<em>Mikel Arteta</em> bedankt leermeester <em>Pep Guardiola</em> winst FA Cup met Arsenal (video) Bekijk hier de samenvatting van Arsenal - Chelsea in de finale van de FA Cup. Mikel Arteta staat nu ruim een half jaar voor de groep bij Arsenal en heeft zaterdag zijn eerste prijs als hoofdtrainer gewonnen. De Londenaren wisten de FA Cup te winnen ten koste van stadsgenoot Chelsea. Na afloop is Arteta onder meer Pep Guardiola dankbaar. Arteta was jarenlang assistent van Guardiola en dat heeft hem erg geholpen in zijn ontwikkeling, zo laat de Spanjaard weten. Bekijk de reactie van Mikel Arteta na het winnen van de FA Cup hieronder. Bekijk ook Samenvatting Arsenal - Chelsea (finale FA Cup) Bekijk deze video » Zien: Arsenal wint FA Cup, maar beker valt uit elkaar (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Mikel Arteta bedankt leermeester Pep Guardiola winst FA Cup met Arsenal (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mikel Arteta bedankt leermeester Pep Guardiola winst FA Cup met Arsenal (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV