Zien: massaal protest in Jeruzalem tegen premier Benjamin Netanyahu

Zien: massaal protest in Jeruzalem tegen premier Benjamin Netanyahu

Ook dit weekend worden er in Israël weer massale protesten gevoerd tegen premier Benjamin Netanyahu. De bevolking vindt dat de premier niet genoeg doet in de strijd tegen het coronavirus en dat hij verantwoordelijke is voor het oplaaien van het virus.

Kust veilig
Eind mei gaf premier Netanyahu min of meer aan dat de kust veilig was en dat men er is Israël weer op uit kon. Dit gebeurde dan ook, met ontzettend veel nieuwe besmettingen tot gevolg. Daarom verzamelden ruim 15.000 mensen zich zaterdagavond voor de ambtswoning van Netanyahu in Jeruzalem voor protest.

Bekijk de beelden van het protest in Jeruzalem hieronder in de video van de NOS.

Zien: massaal <em>protest</em> in Jeruzalem tegen premier <em>Benjamin Netanyahu</em> Ook dit weekend worden er in Israël weer massale protesten gevoerd tegen premier Benjamin Netanyahu. De bevolking vindt dat de premier niet genoeg doet in de strijd tegen het coronavirus en dat hij verantwoordelijke is voor het oplaaien van het virus. Kust veiligEind mei gaf premier Netanyahu min of meer aan dat de kust veilig was en dat men er is Israël weer op uit kon. Dit gebeurde dan ook, met ontzettend veel nieuwe besmettingen tot gevolg. Daarom verzamelden ruim 15.000 mensen zich zaterdagavond voor de ambtswoning van Netanyahu in Jeruzalem voor protest. Bekijk de beelden van het protest in Jeruzalem hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Zien: Opnieuw demonstraties in Israël tegen coronabeleid, bekijk de beelden Bekijk deze video » Politie in Israël verjaagt coronademonstranten met waterkanonnen (video) Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV