UFC: Derek Brunson - Edmen Shahbazyan, bekijk de hoogtepunten en alle gevechten terug

UFC: Derek Brunson - Edmen Shahbazyan, bekijk de hoogtepunten en alle gevechten terug

De UFC dendert door met het ene spectaculaire evenement na het andere. Ook zaterdagnacht stonden er weer een paar mooie partijen op het programma tijdens de UFC Fight Night in Las Vegas. In het hoofdgevecht namen middengewichten Derek Brunson en Edmen Shahbazyan het tegen elkaar op in de kooi.

Bekijk alle hoogtepunten van UFC Fight Night: Brunson vs. Shahbazyan hieronder in de video van Veronica Fight. Je kunt het volledige UFC-evenement terugkijken via KIJK.nl.

UFC: <em>Derek Brunson - Edmen Shahbazyan</em>, bekijk de hoogtepunten en alle gevechten terug De UFC dendert door met het ene spectaculaire evenement na het andere. Ook zaterdagnacht stonden er weer een paar mooie partijen op het programma tijdens de UFC Fight Night in Las Vegas. In het hoofdgevecht namen middengewichten Derek Brunson en Edmen Shahbazyan het tegen elkaar op in de kooi. Bekijk alle hoogtepunten van UFC Fight Night: Brunson vs. Shahbazyan hieronder in de video van Veronica Fight. Je kunt het volledige UFC-evenement terugkijken via KIJK.nl. Bekijk ook UFC 251: bekijk alle hoogtepunten en de volledige gevechten terug Bekijk deze video » UFC kondigt titelgevecht Khabib Nurmagomedov tegen Justin Gaethje officieel aan (video) Bekijk deze video »
Sport :
UFC: Derek Brunson - Edmen Shahbazyan, bekijk de hoogtepunten en alle gevechten terug

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op UFC: Derek Brunson - Edmen Shahbazyan, bekijk de hoogtepunten en alle gevechten terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV