Bekijk LIVE: SpaceX-raket Crew Dragon terug op aarde, bekijk de landing

Bekijk LIVE: SpaceX-raket Crew Dragon terug op aarde, bekijk de landing

Hieronder kun je LIVE de landing van de astronauten van SpaceX-raket Crew Dragon bekijken. Naar verwachting landen ze om 20:48 uur Nederlandse tijd.

Vandaag is een spannende dag voor het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX van Tesla-baas Elon Musk. De twee astronauten die aan boord zijn van de raket Crew Dragon - Bob Behnken en Doug Hurley - keren vandaag terug naar de aarde. De landing van de astronauten is hieronder live te bekijken. Tot het grote moment daar is, geeft NASA in de livestream updates en worden er kijkersvragen beantwoord.

Splashdown
Vannacht rond 1:30 uur (Nederlandse tijd) zijn de astronauten losgekoppeld van ruimtestation ISS, waar ze de afgelopen maanden verbleven. De verwachting is dat Behnken en Hurley om 20.48 uur (Nederlandse tijd) landen in zee. De landing in de zee, ook wel splashdown genoemd, gebeurt naar verwachting voor Pensacola, een kustplaats aan de Golf van Mexico.

Laatste test
Het doel van deze ruimtevaartmissie was eigenlijk om de Crew Dragon voor een laatste keer te testen mét bemanning aan boord. Tot nu toe is alles goed verlopen en werkt alle apparatuur aan boord. Als ook de landing vlekkeloos verloopt, kan de SpaceX-raket vaker ingezet worden om astronauten de ruimte in te sturen.

Bekijk hieronder LIVE de landing van de astronauten van de Crew Dragon in de livestream van NASA.

Bekijk LIVE: SpaceX-raket <em>Crew Dragon</em> terug op aarde, bekijk de landing Hieronder kun je LIVE de landing van de astronauten van SpaceX-raket Crew Dragon bekijken. Naar verwachting landen ze om 20:48 uur Nederlandse tijd. Vandaag is een spannende dag voor het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX van Tesla-baas Elon Musk. De twee astronauten die aan boord zijn van de raket Crew Dragon - Bob Behnken en Doug Hurley - keren vandaag terug naar de aarde. De landing van de astronauten is hieronder live te bekijken. Tot het grote moment daar is, geeft NASA in de livestream updates en worden er kijkersvragen beantwoord. SplashdownVannacht rond 1:30 uur (Nederlandse tijd) zijn de astronauten losgekoppeld van ruimtestation ISS, waar ze de afgelopen maanden verbleven. De verwachting is dat Behnken en Hurley om 20.48 uur (Nederlandse tijd) landen in zee. De landing in de zee, ook wel splashdown genoemd, gebeurt naar verwachting voor Pensacola, een kustplaats aan de Golf van Mexico. Laatste testHet doel van deze ruimtevaartmissie was eigenlijk om de Crew Dragon voor een laatste keer te testen mét bemanning aan boord. Tot nu toe is alles goed verlopen en werkt alle apparatuur aan boord. Als ook de landing vlekkeloos verloopt, kan de SpaceX-raket vaker ingezet worden om astronauten de ruimte in te sturen. Bekijk hieronder LIVE de landing van de astronauten van de Crew Dragon in de livestream van NASA. Bekijk ook Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland Bekijk deze video » Terugkijken: Crew Dragon (SpaceX) komt aan bij ruimtestation ISS Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: SpaceX-raket Crew Dragon terug op aarde, bekijk de landing

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: SpaceX-raket Crew Dragon terug op aarde, bekijk de landing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV