Zien: Spitfire-vliegtuig geeft bijzonder eerbetoon aan Brits zorgpersoneel

Zien: Spitfire-vliegtuig geeft bijzonder eerbetoon aan Brits zorgpersoneel

In Groot-Brittannië heeft het Spitfire-vliegtuig een bijzonder eerbetoon gegeven aan het personeel. Duizenden namen van zorgmedewerkers zijn op het vliegtuig geschreven en onder de vleugel was de tekst 'Thank you NHS' te lezen.

De NHS is de National Health Service die gratis gezondheidszorg biedt. Tot eind september kunnen Britten voor 11 euro een naam van een zorgverlener doorgeven die dan ook op het vliegtuig komt te staan. De Spitfire zal de komende tijd vaker vluchten maken boven verschillende ziekenhuizen.

Bekijk de beelden van het eerbetoon van de Spitfire hieronder in de video van de NOS.

Zien: <em>Spitfire</em>-vliegtuig geeft bijzonder eerbetoon aan Brits zorgpersoneel In Groot-Brittannië heeft het Spitfire-vliegtuig een bijzonder eerbetoon gegeven aan het personeel. Duizenden namen van zorgmedewerkers zijn op het vliegtuig geschreven en onder de vleugel was de tekst 'Thank you NHS' te lezen. De NHS is de National Health Service die gratis gezondheidszorg biedt. Tot eind september kunnen Britten voor 11 euro een naam van een zorgverlener doorgeven die dan ook op het vliegtuig komt te staan. De Spitfire zal de komende tijd vaker vluchten maken boven verschillende ziekenhuizen. Bekijk de beelden van het eerbetoon van de Spitfire hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel Bekijk deze video » Op1: Diederik Gommers vindt dat zorgpersoneel prominentere plek verdienen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Spitfire-vliegtuig geeft bijzonder eerbetoon aan Brits zorgpersoneel

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Spitfire-vliegtuig geeft bijzonder eerbetoon aan Brits zorgpersoneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV