Kijktip: The Mask met Jim Carrey zie je zondag op Veronica

Kijktip: The Mask met Jim Carrey zie je zondag op Veronica

Even lekker lachen op de late zondagavond? Dan heeft Veronica een lekkere én uitstekende Jim Carrey-film voor je. The Mask zie je zondagavond op Veronica.

Kijktip: <em>The Mask</em> met Jim Carrey zie je zondag op Veronica Even lekker lachen op de late zondagavond? Dan heeft Veronica een lekkere én uitstekende Jim Carrey-film voor je. The Mask zie je zondagavond op Veronica. VerhaalStanley Ipkiss (Jim Carrey) is een nette bankmedewerker die sociaal niet zo sterk is. Op een avond vindt hij een antiek masker. Als hij het masker op zet veranderd hij in The Mask, een groene cartooneske grappenmaker met bovenmenselijke krachten. The Mask durft en doet alles wat Stanley niet durft waaronder toenadering zoeken tot de supermooie Tina. Zij is echter de vriendin van een gangster en daarmee stapelen de problemen zich op voor Stanley en zijn alterego. De film The Mask (1994) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 2 augustus om 22.10 uur te zien op Veronica. Jim Carrey bereidde Dumb & Dumber tot in de puntjes voor: "32 jaar als idioot geleefd" Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: The Mask met Jim Carrey zie je zondag op Veronica

Verhaal
Stanley Ipkiss (Jim Carrey) is een nette bankmedewerker die sociaal niet zo sterk is. Op een avond vindt hij een antiek masker. Als hij het masker op zet veranderd hij in The Mask, een groene cartooneske grappenmaker met bovenmenselijke krachten. The Mask durft en doet alles wat Stanley niet durft waaronder toenadering zoeken tot de supermooie Tina. Zij is echter de vriendin van een gangster en daarmee stapelen de problemen zich op voor Stanley en zijn alterego.

De film The Mask (1994) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zondag 2 augustus om 22.10 uur te zien op Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: The Mask met Jim Carrey zie je zondag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen