Zomergasten: Nazmiye Oral wil mensen verbinden met theatergroep

Zomergasten: Nazmiye Oral wil mensen verbinden met theatergroep

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zomergasten op zondag 2 augustus. Je kunt vanaf maandagochtend ook de hele Zomergasten-uitzending van 2 augustus terugkijken.

Nazmiye Oral maakt met haar theatergroep een show waarbij zij ook Dhr. van Dijk een rol gaf. Deze man is tegen de komst van een AZC.

Zomergasten: <em>Nazmiye Oral</em> wil mensen verbinden met theatergroep Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zomergasten op zondag 2 augustus. Je kunt vanaf maandagochtend ook de hele Zomergasten-uitzending van 2 augustus terugkijken. Nazmiye Oral maakt met haar theatergroep een show waarbij zij ook Dhr. van Dijk een rol gaf. Deze man is tegen de komst van een AZC. Bekijk het fragment uit Zomergasten hierboven. VPRO Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zomergasten: Nazmiye Oral wil mensen verbinden met theatergroep

Bekijk het fragment uit Zomergasten hierboven. VPRO Zomergasten is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zomergasten: Nazmiye Oral wil mensen verbinden met theatergroep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen