Video: slaat Addy van den Krommenacker nieuwe weg in als zanger?

Video: slaat Addy van den Krommenacker nieuwe weg in als zanger?

De sympathieke Brabantse couturier Addy van den Krommenacker blijkt van vele markten thuis: met het nummer Mai più bestormt hij namelijk momenteel de hitlijsten. Extra bijzonder is dat hij het nummer helemaal niet op single wilde uitbrengen. Het lot besloot anders. Bekijk hieronder hoe dat precies zit, in het fragment van Shownieuws.

Video: slaat <em>Addy van den Krommenacker</em> nieuwe weg in als zanger? De sympathieke Brabantse couturier Addy van den Krommenacker blijkt van vele markten thuis: met het nummer Mai più bestormt hij namelijk momenteel de hitlijsten. Extra bijzonder is dat hij het nummer helemaal niet op single wilde uitbrengen. Het lot besloot anders. Bekijk hieronder hoe dat precies zit, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Video: Anouk Smulders zat aan boord vechtvlucht KLM naar Ibiza en reageert Bekijk deze video »
TV :
Video: slaat Addy van den Krommenacker nieuwe weg in als zanger?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: slaat Addy van den Krommenacker nieuwe weg in als zanger? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier