Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland, waarin André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water ontdekken. De vier afleveringen zijn de komende maandagen rond 21:25 uur te zien op NPO 1. Welgestelde AmsterdammersIn de eerste aflevering maken Janny en André een tocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Ze varen langs indrukwekkende buitenplaatsen: grote prachtige huizen met enorme tuinen en veel land die welgestelde Amsterdammers vanaf de 17e eeuw lieten bouwen langs de Vecht om in de zomer de stank, de pest en de drukte in de stad te mijden. Lunchen in stijlDeze stedelingen hadden niet alleen fantastische huizen op geweldige plekken, ze gebruikten ook heel bijzonder servies. Janny en André gaan in stijl lunchen en ontbijten en sluiten hun tocht af als gast van de Polo Club. Verder is er vanzelfsprekend ook deze tocht weer aandacht voor de prachtige natuur. Zien: André van Duin vertelt over het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland Bekijk deze video » Denkend aan Holland met André van Duin 3 augustus van start, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland, waarin André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water ontdekken. De vier afleveringen zijn de komende maandagen rond 21:25 uur te zien op NPO 1.

Welgestelde Amsterdammers
In de eerste aflevering maken Janny en André een tocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Ze varen langs indrukwekkende buitenplaatsen: grote prachtige huizen met enorme tuinen en veel land die welgestelde Amsterdammers vanaf de 17e eeuw lieten bouwen langs de Vecht om in de zomer de stank, de pest en de drukte in de stad te mijden.

Lunchen in stijl
Deze stedelingen hadden niet alleen fantastische huizen op geweldige plekken, ze gebruikten ook heel bijzonder servies. Janny en André gaan in stijl lunchen en ontbijten en sluiten hun tocht af als gast van de Polo Club. Verder is er vanzelfsprekend ook deze tocht weer aandacht voor de prachtige natuur.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV