Video: Diederik Jekel gaat fout in en geeft Eddy Zoëy hand in RTL Boulevard

Video: Diederik Jekel gaat fout in en geeft Eddy Zoëy hand in RTL Boulevard

Journalist en modeliefhebber Arno Kantelberg praat bij RTL Boulevard over hoe de Nederlandse mannen de zomerse dagen het beste gekleed kunnen gaan: "Je ziet een terugkeer naar kortere broeken: een beetje tussen de bermuda en de speedo in. Dat is nu een beetje de trend." Zijn opinie werd echter overschaduwd door een veel opvallender moment: coronadeskundige Diederik Jekel gaf namelijk zijn medepresentator Eddy Zoëy een hand.

Coronadeskundige
Op zich is dat niet een heel heftige gebeurtenis, ware het niet dat het showprogramma Jekel de afgelopen maanden heeft gepromoveerd tot coronadeskundige. De wetenschapsjournalist bleek meermaals een ware regeltjesfetisjist die maar wat graag met een wijzend vingertje mensen de maat nam die de coronaregels naar zijn mening niet voldoende naleefden. Juist hij gaat nu de fout in door het geven van een hand.

Excuses
Hij snapte overigens zelf al snel dat zijn gedrag lijnrecht tegenover zijn imago staat en maakte na de uitzending direct excuses op Twitter: "Sorry we hadden onze handen gedesinfecteerd maar heat of the chaotic moment maar niet ok!" Het opzienbarende moment zie je in de video van RTL Boulevard hieronder, na 3min10. Daaronder vind je de excuses van Jekel.

Video: Diederik Jekel gaat fout in en geeft <em>Eddy Zoëy</em> hand in RTL Boulevard Journalist en modeliefhebber Arno Kantelberg praat bij RTL Boulevard over hoe de Nederlandse mannen de zomerse dagen het beste gekleed kunnen gaan: "Je ziet een terugkeer naar kortere broeken: een beetje tussen de bermuda en de speedo in. Dat is nu een beetje de trend." Zijn opinie werd echter overschaduwd door een veel opvallender moment: coronadeskundige Diederik Jekel gaf namelijk zijn medepresentator Eddy Zoëy een hand. CoronadeskundigeOp zich is dat niet een heel heftige gebeurtenis, ware het niet dat het showprogramma Jekel de afgelopen maanden heeft gepromoveerd tot coronadeskundige. De wetenschapsjournalist bleek meermaals een ware regeltjesfetisjist die maar wat graag met een wijzend vingertje mensen de maat nam die de coronaregels naar zijn mening niet voldoende naleefden. Juist hij gaat nu de fout in door het geven van een hand. ExcusesHij snapte overigens zelf al snel dat zijn gedrag lijnrecht tegenover zijn imago staat en maakte na de uitzending direct excuses op Twitter: "Sorry we hadden onze handen gedesinfecteerd maar heat of the chaotic moment maar niet ok!" Het opzienbarende moment zie je in de video van RTL Boulevard hieronder, na 3min10. Daaronder vind je de excuses van Jekel. Bekijk ook Zien: Diederik Jekel beantwoordt coronavragen van Dave Roelvink Bekijk deze video »
TV :
Video: Diederik Jekel gaat fout in en geeft Eddy Zoëy hand in RTL Boulevard

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Diederik Jekel gaat fout in en geeft Eddy Zoëy hand in RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen