Video: Anouk Smulders zat aan boord vechtvlucht KLM naar Ibiza en reageert

Video: Anouk Smulders zat aan boord vechtvlucht KLM naar Ibiza en reageert

Anouk en Edwin Smulders zaten met hun kinderen op de veelbesproken KLM-vlucht naar Ibiza, waar een vechtpartij uitbrak. "Er was uiteindelijk één man die zwaar beneveld was door de wodka en zich misdroeg. Hij was zeer onheus naar een vrouw aan boord waarop diens man die kerel een bloedneus sloeg", vertelt Guido den Aantrekker die zijn collega Anouk sprak.

'Niet aankijken'
Hij vervolgt: "Het gebeurde een paar stoelen voor het bekende koppel, dat tegen hun kinderen zei de oproerstokers vooral niet aan te kijken." Het was duidelijk niet het begin van de vakantie waarop gehoopt was. De betreffende man is overigens bij aankomst direct overgeleverd aan de Spaanse politie. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Video: Anouk Smulders zat aan boord <em>vechtvlucht KLM</em> naar Ibiza en reageert Anouk en Edwin Smulders zaten met hun kinderen op de veelbesproken KLM-vlucht naar Ibiza, waar een vechtpartij uitbrak. "Er was uiteindelijk één man die zwaar beneveld was door de wodka en zich misdroeg. Hij was zeer onheus naar een vrouw aan boord waarop diens man die kerel een bloedneus sloeg", vertelt Guido den Aantrekker die zijn collega Anouk sprak. 'Niet aankijken'Hij vervolgt: "Het gebeurde een paar stoelen voor het bekende koppel, dat tegen hun kinderen zei de oproerstokers vooral niet aan te kijken." Het was duidelijk niet het begin van de vakantie waarop gehoopt was. De betreffende man is overigens bij aankomst direct overgeleverd aan de Spaanse politie. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Vechtpartij in KLM-vliegtuig naar Ibiza door weigeren mondkapje, bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :
Video: Anouk Smulders zat aan boord vechtvlucht KLM naar Ibiza en reageertCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Anouk Smulders zat aan boord vechtvlucht KLM naar Ibiza en reageert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier