Video: afgevallen Adele verbaast fans met nieuwe look

Video: afgevallen Adele verbaast fans met nieuwe look

Adele blijft haar fans verbazen met haar uiterlijk. De zangeres, die de afgelopen tijd vele kilo's is afgevallen, plaatste dit weekend een foto op Instagram waarmee ze haar waardering voor Beyonce uitsprak. Wat echter vooral opviel, was het nieuwe kapsel van de Britse en de andere look die ze daardoor krijgt. Bekijk de beelden hieronder.

Video: afgevallen <em>Adele</em> verbaast fans met nieuwe look Adele blijft haar fans verbazen met haar uiterlijk. De zangeres, die de afgelopen tijd vele kilo's is afgevallen, plaatste dit weekend een foto op Instagram waarmee ze haar waardering voor Beyonce uitsprak. Wat echter vooral opviel, was het nieuwe kapsel van de Britse en de andere look die ze daardoor krijgt. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Zangeres Adele is 19 kilo afgevallen en fans maken zich zorgen: Bekijk hier de foto's Bekijk deze video » Zien: afgevallen Adele onherkenbaar, datet met Harry Styles Bekijk deze video »
Show :
Video: afgevallen Adele verbaast fans met nieuwe look

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: afgevallen Adele verbaast fans met nieuwe look of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen