ZIEN: Rik van de Westelaken transformeert naar dragqueen Diny Dadel

ZIEN: Rik van de Westelaken transformeert naar dragqueen Diny Dadel

Presentator Rik van de Westelaken bracht deze week een bezoek aan de bekende Amsterdamse dragqueen Lady Galore en gaf aldaar de regie volledig uit handen: voor het eerst in zijn leven onderging hij de transformatie van man naar vrouw.

'Uit comfort zone'
Het maakt hem wel enigszins ongemakkelijk: "Ik ga nu echt uit mijn comfort zone. Ik voel me heel erg kwetsbaar door dit te doen." Toch zet hij door en het resultaat mag er zeker zijn: als een ware Lady Gaga met een zweem van haarlak om zich heen paradeert hij op enorme hakken de kamer door. Een bijpassende dragnaam heeft Van de Westelaken vervolgens zo gevonden: Diny Dadel. Bekijk de hele transformatie hieronder, in het fragment van AVROTROS.

ZIEN: Rik van de Westelaken transformeert naar dragqueen <em>Diny Dadel</em> Presentator Rik van de Westelaken bracht deze week een bezoek aan de bekende Amsterdamse dragqueen Lady Galore en gaf aldaar de regie volledig uit handen: voor het eerst in zijn leven onderging hij de transformatie van man naar vrouw. 'Uit comfort zone'Het maakt hem wel enigszins ongemakkelijk: "Ik ga nu echt uit mijn comfort zone. Ik voel me heel erg kwetsbaar door dit te doen." Toch zet hij door en het resultaat mag er zeker zijn: als een ware Lady Gaga met een zweem van haarlak om zich heen paradeert hij op enorme hakken de kamer door. Een bijpassende dragnaam heeft Van de Westelaken vervolgens zo gevonden: Diny Dadel. Bekijk de hele transformatie hieronder, in het fragment van AVROTROS. Bekijk ook Zien: jubileumseizoen van Wie is de Mol krijgt bijzonder thema Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Rik van de Westelaken transformeert naar dragqueen Diny Dadel

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Rik van de Westelaken transformeert naar dragqueen Diny Dadel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen