Zien: Hurricane Hunters vliegen door oog van storm Isaias

Zien: Hurricane Hunters vliegen door oog van storm Isaias

De Amerikaanse staten Florida en South Carolina bereiden toch voor op de naderende tropische storm Isaias. De storm raast naar verwachting maandag en dinsdag over deze staten.

De afgelopen dagen zijn heldhaftige onderzoekers, ook wel Hurricane Hunters genoemd, het vliegtuig in gestapt en door het oog van de storm gevlogen. Hier hebben ze allerlei metingen gedaan, om het pad en de hevigheid van de storm te bepalen.

Bekijk de beelden van de Hurricane Hunters is het oog van storm Isaias hieronder in de video van NU.nl.

Zien: <em>Hurricane Hunters</em> vliegen door oog van storm <em>Isaias</em> De Amerikaanse staten Florida en South Carolina bereiden toch voor op de naderende tropische storm Isaias. De storm raast naar verwachting maandag en dinsdag over deze staten. De afgelopen dagen zijn heldhaftige onderzoekers, ook wel Hurricane Hunters genoemd, het vliegtuig in gestapt en door het oog van de storm gevlogen. Hier hebben ze allerlei metingen gedaan, om het pad en de hevigheid van de storm te bepalen. Bekijk de beelden van de Hurricane Hunters is het oog van storm Isaias hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Heftige beelden: Man ontsnapt aan dood tijdens noodweer in het Amerikaanse Janesville (video) Bekijk deze video » Video: Orkaan Hanna richt veel schade aan in Amerikaanse staat Texas Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Hurricane Hunters vliegen door oog van storm Isaias

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hurricane Hunters vliegen door oog van storm Isaias of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen