Zien: 538-dj Daniël Lippens blondeert zijn haar tijdens de uitzending

Zien: 538-dj Daniël Lippens blondeert zijn haar tijdens de uitzending

Daniël Lippens is niet alleen succesvol als radio-dj bij 538, ook op het platform Twitch heeft hij veel volgers. Nu heeft Lippens op Twitch een uitspraak gedaan waar hij achteraf misschien wel wat spijt van heeft.

Hij gaf namelijk aan dat hij nog nooit iets bijzonders met zijn haar heeft gedaan en dat hij het best een keer zou willen blonderen. Toen collega-dj Igmar Felicia dat hoorde, was het hek van de dam. Tijdens hun gezamenlijke uitzending moest Lippens er direct aan geloven.

Bekijk de beelden van Daniël Lippens die zijn haar laat blonderen hieronder in de video van 538.

Zien: 538-dj <em>Daniël Lippens</em> blondeert zijn haar tijdens de uitzending Daniël Lippens is niet alleen succesvol als radio-dj bij 538, ook op het platform Twitch heeft hij veel volgers. Nu heeft Lippens op Twitch een uitspraak gedaan waar hij achteraf misschien wel wat spijt van heeft. Hij gaf namelijk aan dat hij nog nooit iets bijzonders met zijn haar heeft gedaan en dat hij het best een keer zou willen blonderen. Toen collega-dj Igmar Felicia dat hoorde, was het hek van de dam. Tijdens hun gezamenlijke uitzending moest Lippens er direct aan geloven. Bekijk de beelden van Daniël Lippens die zijn haar laat blonderen hieronder in de video van 538. Bekijk ook Hilarisch: Igmar Felicia in de problemen op de radio door eten van hete pizza Bekijk deze video » 538: doet Igmar Felicia mee aan mannelijke versie De Bachelorette? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: 538-dj Daniël Lippens blondeert zijn haar tijdens de uitzending

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: 538-dj Daniël Lippens blondeert zijn haar tijdens de uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen