Terugkijken: historische splashdown van SpaceX-capsule Crew Dragon

Terugkijken: historische splashdown van SpaceX-capsule Crew Dragon

Gisteren vond er een historisch moment plaats op het gebied van de ruimtevaart. Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft namelijk de eerste commerciële ruimtevlucht ooit succesvol afgerond. Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley landden met een splashdown in zee.

Reis van 19 uur
Behnken en Hurley werden op 30 mei de ruimte in gelanceerd en verbleven vervolgens twee maanden op ruimtestation ISS. In de nacht van zaterdag op zondag keerden de astronauten terug richting de aarde. Na een reis van 19 uur landde de SpaceX-capsule Crew Dragon rond 20:48 uur (Nederlandse tijd) in zee. Voor het eerst in 45 jaar landden astronauten in zee.

Bekijk de beelden van de splashdown van de Crew Dragon hieronder in de video van de NOS.

Terugkijken: historische <em>splashdown</em> van SpaceX-capsule <em>Crew Dragon</em> Gisteren vond er een historisch moment plaats op het gebied van de ruimtevaart. Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft namelijk de eerste commerciële ruimtevlucht ooit succesvol afgerond. Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley landden met een splashdown in zee. Reis van 19 uurBehnken en Hurley werden op 30 mei de ruimte in gelanceerd en verbleven vervolgens twee maanden op ruimtestation ISS. In de nacht van zaterdag op zondag keerden de astronauten terug richting de aarde. Na een reis van 19 uur landde de SpaceX-capsule Crew Dragon rond 20:48 uur (Nederlandse tijd) in zee. Voor het eerst in 45 jaar landden astronauten in zee. Bekijk de beelden van de splashdown van de Crew Dragon hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Terugkijken: Astronauten landen met nieuwe Dragon-capsule, bekijk de landing Bekijk deze video » Video: Astronauten van SpaceX-vlucht veilig geland Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: historische splashdown van SpaceX-capsule Crew Dragon

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: historische splashdown van SpaceX-capsule Crew Dragon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen