Mondkapjes ook in steeds meer Franse steden verplicht (video)

Mondkapjes ook in steeds meer Franse steden verplicht (video)

Door het oplaaiende coronavirus worden de maatregelen op steeds meer plekken opgevoerd. Zo is het dragen van mondkapjes op drukke plekken in Amsterdam en Rotterdam al verplicht en nu geldt deze verplichting ook in veel Franse steden. Dit moet ervoor zorgen dat het land niet opnieuw in een complete lockdown terecht komt.

Bekijk de video van het AD over de mondkapjesplicht in Franse steden hieronder.

<em>Mondkapjes</em> ook in steeds meer Franse steden verplicht (video) Door het oplaaiende coronavirus worden de maatregelen op steeds meer plekken opgevoerd. Zo is het dragen van mondkapjes op drukke plekken in Amsterdam en Rotterdam al verplicht en nu geldt deze verplichting ook in veel Franse steden. Dit moet ervoor zorgen dat het land niet opnieuw in een complete lockdown terecht komt. Bekijk de video van het AD over de mondkapjesplicht in Franse steden hieronder. Bekijk ook Mondkapjesplicht Lloret: boetes tot duizenden euro’s, bekijk de beelden Bekijk deze video » Voorlopig geen mondkapjesplicht in Nederland, wel experimenten (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Mondkapjes ook in steeds meer Franse steden verplicht (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mondkapjes ook in steeds meer Franse steden verplicht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen