Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video)

Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video)

Het datingprogramma Lang Leve de Liefde staat garant voor een reeks pijnlijke momenten en daar draagt Hans zeker aan bij. Hij voelt geen aantrekkingskracht richting zijn date en dus besluiten ze een einde aan het avontuur te maken. De laatste woorden van Hans waren alleen niet erg tactvol.

Bierbril
Hans heeft het nog wel even aangekeken, om te zien of die aantrekkingskracht er toch zou komen. Daar gebruikt hij een pijnlijke vergelijking voor, namelijk de bierbril: "Dat je een paar biertjes op hebt, dat iemand er dan beter uit gaat zien". Na het uitspreken van die woorden lijkt Hans al snel te beseffen dat dat misschien niet zo handig verwoord is.

Bekijk het hele fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve de Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Hans slaat de plank pijnlijk mis met <em>bierbril</em>-opmerking (video) Het datingprogramma Lang Leve de Liefde staat garant voor een reeks pijnlijke momenten en daar draagt Hans zeker aan bij. Hij voelt geen aantrekkingskracht richting zijn date en dus besluiten ze een einde aan het avontuur te maken. De laatste woorden van Hans waren alleen niet erg tactvol. BierbrilHans heeft het nog wel even aangekeken, om te zien of die aantrekkingskracht er toch zou komen. Daar gebruikt hij een pijnlijke vergelijking voor, namelijk de bierbril: "Dat je een paar biertjes op hebt, dat iemand er dan beter uit gaat zien". Na het uitspreken van die woorden lijkt Hans al snel te beseffen dat dat misschien niet zo handig verwoord is. Bekijk het hele fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Lang Leve de Liefde gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: moeilijk gesprek in Lang Leve de Liefde: ''Dat is voor mij wel een dealbreaker'' Bekijk deze video » Zien: Lang Leve de Liefde komt terug met extra lange afleveringen Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Hans slaat de plank pijnlijk mis met bierbril-opmerking (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen