Aangespoelde dolfijnen gered door Filipijnse vissers (video)

Aangespoelde dolfijnen gered door Filipijnse vissers (video)

Een groepje van vijf grienden - een dolfijnensoort - werden aangespoeld op de Filipijnen. Een groep vissers besloot de dieren te helpen, door hen terug te duwen in een dieper stuk zee. Drie van de dolfijnen konden verder zwemmen, twee van hen waren hier te zwak voor. Zij worden nu verzorgd door een organisatie die zich bekommert om zeedieren.

Bekijk de beelden van de aangespoelde dolfijnen hieronder in de video van het AD.

Aangespoelde <em>dolfijnen</em> gered door Filipijnse vissers (video) Een groepje van vijf grienden - een dolfijnensoort - werden aangespoeld op de Filipijnen. Een groep vissers besloot de dieren te helpen, door hen terug te duwen in een dieper stuk zee. Drie van de dolfijnen konden verder zwemmen, twee van hen waren hier te zwak voor. Zij worden nu verzorgd door een organisatie die zich bekommert om zeedieren. Bekijk de beelden van de aangespoelde dolfijnen hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Beelden dolfijnen voor Noord-Hollandse kust Bekijk deze video » Manager Dolfinarium: ‘Onze Dolfijnen missen de bezoekers’ (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Aangespoelde dolfijnen gered door Filipijnse vissers (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aangespoelde dolfijnen gered door Filipijnse vissers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen