Hélène Hendriks blij dat Veronica Inside doorgaat: "Ik ben nooit gevraagd" (video)

Hélène Hendriks blij dat Veronica Inside doorgaat: "Ik ben nooit gevraagd" (video)

Hélène Hendriks werd de afgelopen tijd regelmatig naar voren geschoven als opvolger van Wilfred Genee bij Veronica Inside. Vooral Johan Derksen zou groot voorstander zijn van Hendriks als presentatrice, maar John de Mol heeft besloten dat de formatie blijft zoals hij is. Hendriks zelf reageert in De Perstribune op NPO Radio 1 op alle ophef die is ontstaan.

Niet gevraagd voor opvolgen Genee
Uiteraard heeft Hendriks meegekregen dat ze werd genoemd als opvolger van Genee. De presentatrice heeft zich echter expres nooit uitgesproken over de toekomst van het programma. Allereerst omdat ze geen zin had in een bijdrage aan de rel, ten tweede omdat de vraag of ze Genee wil opvolgen nooit concreet gesteld is: "Dan hoef ik er ook niet over na te denken."

Bekijk het gesprek met Hélène Hendriks in De Perstribune hieronder in de video van NPO Radio 1.

<em>Hélène Hendriks</em> blij dat <em>Veronica Inside</em> doorgaat: &quot;Ik ben nooit gevraagd&quot; (video) Hélène Hendriks werd de afgelopen tijd regelmatig naar voren geschoven als opvolger van Wilfred Genee bij Veronica Inside. Vooral Johan Derksen zou groot voorstander zijn van Hendriks als presentatrice, maar John de Mol heeft besloten dat de formatie blijft zoals hij is. Hendriks zelf reageert in De Perstribune op NPO Radio 1 op alle ophef die is ontstaan. Niet gevraagd voor opvolgen GeneeUiteraard heeft Hendriks meegekregen dat ze werd genoemd als opvolger van Genee. De presentatrice heeft zich echter expres nooit uitgesproken over de toekomst van het programma. Allereerst omdat ze geen zin had in een bijdrage aan de rel, ten tweede omdat de vraag of ze Genee wil opvolgen nooit concreet gesteld is: "Dan hoef ik er ook niet over na te denken." Bekijk het gesprek met Hélène Hendriks in De Perstribune hieronder in de video van NPO Radio 1. Bekijk ook René van der Gijp over toekomst Veronica Inside: "We zijn er wel uit" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside keert toch terug: "De Mol heeft keihand ingegrepen" (video) Bekijk deze video »
TV :
Hélène Hendriks blij dat Veronica Inside doorgaat: "Ik ben nooit gevraagd" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks blij dat Veronica Inside doorgaat: "Ik ben nooit gevraagd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen