'Moeder uit Haaksbergen wurgde baby met ceintuur van badjas' (video)

'Moeder uit Haaksbergen wurgde baby met ceintuur van badjas' (video)

Vandaag, maandag 3 augustus, start de rechtszaak tegen een moeder uit Haaksbergen. Zij wordt ervan verdacht haar pasgeboren zoontje Ivo te hebben vermoord. De officier van justitie vermoedt dat dit is gebeurd met de ceintuur van haar badjas.

Verwurging en schedelbreuk
In het sectierapport staat dat de dood is veroorzaakt door verwurging met de hand en/of een voorwerp. Rondom de hals van de baby is een patroon ontdekt dat overeenkomt met de ceintuur van de badjas van de verdachte. Daarnaast zijn er sporen van geweld aangetroffen op het hoofd van de baby, waaronder een schedelbreuk van acht centimeter. De moeder was zelf niet aanwezig bij de zitting.

Bekijk de verklaring van de officier van justitie hieronder in de video van Hart van Nederland.

'Moeder uit <em>Haaksbergen</em> wurgde baby met <em>ceintuur</em> van badjas' (video) Vandaag, maandag 3 augustus, start de rechtszaak tegen een moeder uit Haaksbergen. Zij wordt ervan verdacht haar pasgeboren zoontje Ivo te hebben vermoord. De officier van justitie vermoedt dat dit is gebeurd met de ceintuur van haar badjas. Verwurging en schedelbreukIn het sectierapport staat dat de dood is veroorzaakt door verwurging met de hand en/of een voorwerp. Rondom de hals van de baby is een patroon ontdekt dat overeenkomt met de ceintuur van de badjas van de verdachte. Daarnaast zijn er sporen van geweld aangetroffen op het hoofd van de baby, waaronder een schedelbreuk van acht centimeter. De moeder was zelf niet aanwezig bij de zitting. Bekijk de verklaring van de officier van justitie hieronder in de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Bizar: vrouw en dochter zitten mogelijk achter de moord van Mike Goedhart (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
'Moeder uit Haaksbergen wurgde baby met ceintuur van badjas' (video)
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen