Samenvatting Go Ahead Eagles - Telstar (Eredivisie Comeback)

Samenvatting Go Ahead Eagles - Telstar (Eredivisie Comeback)

In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen komen alle Nederlandse profclubs in actie in de Eredivisie Comeback van FOX Sports. Maandagmiddag was het de beurt aan Go Ahead Eagles en Telstar, die komend seizoen allebei uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Bij Go Ahead Eagles maakte voormalig FC Twente-verdediger Douglas zijn rentree als profvoetballer.

Bekijk de samenvatting van Go Ahead Eagles - Telstar hierboven.

Samenvatting <em>Go Ahead Eagles - Telstar</em> (Eredivisie Comeback) In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen komen alle Nederlandse profclubs in actie in de Eredivisie Comeback van FOX Sports. Maandagmiddag was het de beurt aan Go Ahead Eagles en Telstar, die komend seizoen allebei uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Bij Go Ahead Eagles maakte voormalig FC Twente-verdediger Douglas zijn rentree als profvoetballer. Bekijk de samenvatting van Go Ahead Eagles - Telstar hierboven. Bekijk ook Samenvatting FC Utrecht - AZ (Eredivisie Comeback) Bekijk deze video » Samenvatting FC Groningen - Heracles Almelo (Eredivisie Comeback) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Go Ahead Eagles - Telstar (Eredivisie Comeback)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Go Ahead Eagles - Telstar (Eredivisie Comeback) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen