Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video)

Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video)

Vlakbij de Spaanse hoofdstaf Madrid woedde zondag een hardnekkige bosbrand. In de stad Robleda de Chavela verspreidde het vuur zich door de enorm hitte en harde wind in een rap tempo. De brandweer en het leger moeten alle zeilen bijzetten om de brand onder controle te krijgen.

Bekijk de beelden van de bosbrand hieronder in de video van het AD.

Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video) Vlakbij de Spaanse hoofdstaf Madrid woedde zondag een hardnekkige bosbrand. In de stad Robleda de Chavela verspreidde het vuur zich door de enorm hitte en harde wind in een rap tempo. De brandweer en het leger moeten alle zeilen bijzetten om de brand onder controle te krijgen. Bekijk de beelden van de bosbrand hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Zien: enorme bosbranden in Californië, duizenden mensen geëvacueerd Bekijk deze video » Video: lachgasverdachte knalt op politieauto in Oss, auto vliegt in brand Bekijk deze video »
Nieuws :
Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bosbrand bij Madrid met moeite geblust door brandweer en leger (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen