Zien: gevangenen ontsnappen met geknoopte lakens van elfde verdieping

Zien: gevangenen ontsnappen met geknoopte lakens van elfde verdieping

In het Amerikaanse Oklahoma zijn twee gevangenen op een klassieke manier ontsnapt. Het duo knoopte oneindig veel lakens aan elkaar en wist daarmee van de elfde verdieping beneden te komen. Een van de mannen werd kort daarna alweer in de kraag gevat. De andere man - die vast zat voor het plegen van een moord - is nog voortvluchtig.

Bekijk de beelden van de geknoopte lakens waarmee de gevangenen ontsnapten hieronder in de video van RTL Nieuws.

Zien: <em>gevangenen</em> ontsnappen met geknoopte <em>lakens</em> van elfde verdieping In het Amerikaanse Oklahoma zijn twee gevangenen op een klassieke manier ontsnapt. Het duo knoopte oneindig veel lakens aan elkaar en wist daarmee van de elfde verdieping beneden te komen. Een van de mannen werd kort daarna alweer in de kraag gevat. De andere man - die vast zat voor het plegen van een moord - is nog voortvluchtig. Bekijk de beelden van de geknoopte lakens waarmee de gevangenen ontsnapten hieronder in de video van RTL Nieuws. Bekijk ook Gevangenen populair op social media: zo smokkelen ze telefoons naar binnen (video) Bekijk deze video » Zien: agent wordt onwel, gevangenen schieten hem te hulp Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: gevangenen ontsnappen met geknoopte lakens van elfde verdieping

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: gevangenen ontsnappen met geknoopte lakens van elfde verdieping of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen