Lodewijk Asscher en Corinne Ellemeet willen reces onderbreken voor coronadebat (video)

Lodewijk Asscher en Corinne Ellemeet willen reces onderbreken voor coronadebat (video)

De Haagse politici zijn op dit moment met reces en dat betekent dat er in de Tweede Kamer geen debatten gevoerd worden. Lodewijk Asscher (PvdA) en Corinne Ellemeet (GroenLinks) vinden echter dat politici terug moeten komen van vakantie voor een coronadebat. Het virus laait namelijk steeds meer op en er moet volgens hen actie ondernomen worden.

Bekijk hieronder de video van het AD waarin Corinne Ellemeet uitlegt waarom het reces onderbroken moet worden.

<em>Lodewijk Asscher</em> en <em>Corinne Ellemeet</em> willen reces onderbreken voor coronadebat (video) De Haagse politici zijn op dit moment met reces en dat betekent dat er in de Tweede Kamer geen debatten gevoerd worden. Lodewijk Asscher (PvdA) en Corinne Ellemeet (GroenLinks) vinden echter dat politici terug moeten komen van vakantie voor een coronadebat. Het virus laait namelijk steeds meer op en er moet volgens hen actie ondernomen worden. Bekijk hieronder de video van het AD waarin Corinne Ellemeet uitlegt waarom het reces onderbroken moet worden. Bekijk ook PowNed: Kamerleden zijn klaar voor reces vanwege zomervakantie Bekijk deze video » Video: Omstreden wet 'voltooid leven' eindelijk ingediend door D66 Bekijk deze video »
Nieuws :
Lodewijk Asscher en Corinne Ellemeet willen reces onderbreken voor coronadebat (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lodewijk Asscher en Corinne Ellemeet willen reces onderbreken voor coronadebat (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen