Spuiten en Slikken: Harmen vertelt alles over zijn open relatie (video)

Spuiten en Slikken: Harmen vertelt alles over zijn open relatie (video)

Voor Spuiten en Slikken heeft Jurre Geluk elke maandag een bijzondere 'date'. Hierin interviewt hij iemand die een bijzondere ervaring heeft met seks of drugs. In deze aflevering spreekt Jurre met Harmen. Harmen heeft een open relatie, wat betekent dat hij en zijn vriendin ook met andere mensen naar bed mogen. Daar heeft Jurre de nodige vragen over.

Bekijk de aflevering van Jurre's Date met Harmen over zijn open relatie hieronder.

<em>Spuiten en Slikken</em>: Harmen vertelt alles over zijn <em>open relatie</em> (video) Voor Spuiten en Slikken heeft Jurre Geluk elke maandag een bijzondere 'date'. Hierin interviewt hij iemand die een bijzondere ervaring heeft met seks of drugs. In deze aflevering spreekt Jurre met Harmen. Harmen heeft een open relatie, wat betekent dat hij en zijn vriendin ook met andere mensen naar bed mogen. Daar heeft Jurre de nodige vragen over. Bekijk de aflevering van Jurre's Date met Harmen over zijn open relatie hieronder. Bekijk ook Spuiten en Slikken: Filemon Wesselink kijkt terug naar eerste paddotrip (video) Bekijk deze video » Spuiten en Slikken: verkracht meisje vertelt over haar gruwelijke ervaring (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Spuiten en Slikken: Harmen vertelt alles over zijn open relatie (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spuiten en Slikken: Harmen vertelt alles over zijn open relatie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen