Zien: jonge wolven ravotten met elkaar in Belgisch-Limburg

Zien: jonge wolven ravotten met elkaar in Belgisch-Limburg

In de Belgische provincie Belgisch-Limburg leeft een roedel wolven. Op beelden van het Agentschap voor Natuur en Bos is te zien hoe vier jonge wolven met elkaar aan het ravotten zijn. De welpen zijn drie maanden oud en zijn de eerste wolvenwelpen in België in 150 jaar.

Bekijk de schattige beelden van de jonge wolven hieronder in de video van NU.nl.

Zien: jonge <em>wolven</em> ravotten met elkaar in <em>Belgisch-Limburg</em> In de Belgische provincie Belgisch-Limburg leeft een roedel wolven. Op beelden van het Agentschap voor Natuur en Bos is te zien hoe vier jonge wolven met elkaar aan het ravotten zijn. De welpen zijn drie maanden oud en zijn de eerste wolvenwelpen in België in 150 jaar. Bekijk de schattige beelden van de jonge wolven hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Bijzondere beelden: wolf gespot in boomgaard in de Betuwe Bekijk deze video » Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: jonge wolven ravotten met elkaar in Belgisch-Limburg

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: jonge wolven ravotten met elkaar in Belgisch-Limburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen