Gorka Izagirre wint Gran Trittico Lombardo, Van Avermaet op podium (video)

Gorka Izagirre wint Gran Trittico Lombardo, Van Avermaet op podium (video)

In het regenachtige Italië vond vandaag de wielerkoers Gran Trittico Lombardo plaats. De Belg Greg van Avermaet eindigde op het podium met een derde plaats. De Gran Trittico Lombardo was een soort creatieve samenvoeging van de Tre Valli Varesine, Coppa Bernocchi en Coppa Agostoni, drie koersen die normaal apart gereden worden.

Bekijk de finish van winnaar Gorka Izagirre hieronder in de video van Eurosport.

Gorka Izagirre wint <em>Gran Trittico Lombardo</em>, Van Avermaet op podium (video) In het regenachtige Italië vond vandaag de wielerkoers Gran Trittico Lombardo plaats. De Belg Greg van Avermaet eindigde op het podium met een derde plaats. De Gran Trittico Lombardo was een soort creatieve samenvoeging van de Tre Valli Varesine, Coppa Bernocchi en Coppa Agostoni, drie koersen die normaal apart gereden worden. Bekijk de finish van winnaar Gorka Izagirre hieronder in de video van Eurosport. Bekijk ook Terugkijken: Greg van Avermaet wint virtuele Ronde van Vlaanderen Bekijk deze video » Bekijk hier hoe Greg van Avermaet de virtuele Ronde van Vlaanderen wint Bekijk deze video »
Wielrennen :
Gorka Izagirre wint Gran Trittico Lombardo, Van Avermaet op podium (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gorka Izagirre wint Gran Trittico Lombardo, Van Avermaet op podium (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen