Aad de Mos in Veronica Inside: "Ronaldo door Louis van Gaal niet naar Ajax" (video)

Aad de Mos in Veronica Inside: "Ronaldo door Louis van Gaal niet naar Ajax" (video)

Precies 26 jaar geleden arriveerde Ronaldo bij PSV. De Braziliaan speelde de sterren van de hemel en staat inmiddels in de geschiedenisboeken als een van de beste spitsen ter wereld. De trainer van PSV was destijds Aad de Mos.

In gesprek met Veronica Inside vertelt De Mos dat Ronaldo bijna bij Ajax gespeeld had. Trainer Louis van Gaal had echter genoeg vertrouwen in een jonge spits uit de eigen opleiding: Patrick Kluivert.

Bekijk de gesprek met Aad de Mos in de radioshow Veronica Inside hieronder.

Aad de Mos in <em>Veronica Inside</em>: &quot;Ronaldo door Louis van Gaal niet naar Ajax&quot; (video) Precies 26 jaar geleden arriveerde Ronaldo bij PSV. De Braziliaan speelde de sterren van de hemel en staat inmiddels in de geschiedenisboeken als een van de beste spitsen ter wereld. De trainer van PSV was destijds Aad de Mos. In gesprek met Veronica Inside vertelt De Mos dat Ronaldo bijna bij Ajax gespeeld had. Trainer Louis van Gaal had echter genoeg vertrouwen in een jonge spits uit de eigen opleiding: Patrick Kluivert. Bekijk de gesprek met Aad de Mos in de radioshow Veronica Inside hieronder. Bekijk ook Video: Aad de Mos ontdekte naast Ronaldo ook twee andere Braziliaanse supersterren Bekijk deze video » Veronica Inside reageert op boze Aad de Mos: ''Het is maar satire'' Bekijk deze video »
Voetbal :
Aad de Mos in Veronica Inside: "Ronaldo door Louis van Gaal niet naar Ajax" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Aad de Mos in Veronica Inside: "Ronaldo door Louis van Gaal niet naar Ajax" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen