Nederlandse romcom Tuintje in Mijn Hart vanavond op NPO 3, bekijk de trailer

Nederlandse romcom Tuintje in Mijn Hart vanavond op NPO 3, bekijk de trailer

Vanavond is de romantische komedie Tuintje in Mijn Hart te zien op NPO 3. De film gaat over een familie die in Suriname samenkomt, omdat moeder niet lang meer te leven heeft. Broers Axel en Virgil kunnen elkaar alleen niet luchten of zien. Het levert een film vol drama, liefde en hilariteit op.

Bekijk de trailer van Tuintje in Mijn Hart hieronder. Tuintje in Mijn Hart is maandag 3 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3.

Nederlandse romcom <em>Tuintje in Mijn Hart</em> vanavond op NPO 3, bekijk de trailer Vanavond is de romantische komedie Tuintje in Mijn Hart te zien op NPO 3. De film gaat over een familie die in Suriname samenkomt, omdat moeder niet lang meer te leven heeft. Broers Axel en Virgil kunnen elkaar alleen niet luchten of zien. Het levert een film vol drama, liefde en hilariteit op. Bekijk de trailer van Tuintje in Mijn Hart hieronder. Tuintje in Mijn Hart is maandag 3 augustus om 20.25 uur te zien op NPO 3. Bekijk ook Edwin Jonker over zijn rol in Toy Story 4: "Je mag meer overdrijven" Bekijk deze video » Bekijk trailer Fuck de Liefde met Yolanthe Cabau, Thijs Römer en Victoria Koblenko Bekijk deze video »
TV :
Nederlandse romcom Tuintje in Mijn Hart vanavond op NPO 3, bekijk de trailer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse romcom Tuintje in Mijn Hart vanavond op NPO 3, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen