The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring vanavond op Net5, bekijk de trailer

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring vanavond op Net5, bekijk de trailer

Maandagavond is de legendarische film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring te zien op Net5. Het eerste het eerste deel van de The Lord of the Rings-trilogie en kwam uit in 2001. De film, gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien, sleepte in 2002 liefst vier Oscars in de wacht.

Verhaal
In de film draait alles om een oeroude ring die jarenlang kwijt is geweest. De ring komt in handen van Hobbit Frodo. De slechte Sauron probeert de ring in handen te krijgen en dus is het de taak aan Frodo om de ring te vernietigen. Frodo krijgt hierbij hulp van onder meer tovenaar Gandalf.

Bekijk de trailer van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring hieronder. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is maandag 3 augustus om 20:30 uur te zien op Net5. IMDb-score: 8,8.

<em>The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring</em> vanavond op Net5, bekijk de trailer Maandagavond is de legendarische film The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring te zien op Net5. Het eerste het eerste deel van de The Lord of the Rings-trilogie en kwam uit in 2001. De film, gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien, sleepte in 2002 liefst vier Oscars in de wacht. VerhaalIn de film draait alles om een oeroude ring die jarenlang kwijt is geweest. De ring komt in handen van Hobbit Frodo. De slechte Sauron probeert de ring in handen te krijgen en dus is het de taak aan Frodo om de ring te vernietigen. Frodo krijgt hierbij hulp van onder meer tovenaar Gandalf. Bekijk de trailer van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring hieronder. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is maandag 3 augustus om 20:30 uur te zien op Net5. IMDb-score: 8,8. Bekijk ook DWDD gemist: Diederik van Vleuten en Cor Blok over J.R.R. Tolkien Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van de nieuwe film over J.R.R. Tolkien Bekijk deze video »
Trailer :
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring vanavond op Net5, bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring vanavond op Net5, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV