Nikkie de Jager (NikkieTutorials) geeft Ellie Lust make-up tutorial (video)

Nikkie de Jager (NikkieTutorials) geeft Ellie Lust make-up tutorial (video)

Voor de Pride Week van de publieke omroep gaan Nikkie de Jager en Ellie Lust het gesprek met elkaar aan. Nikkie de Jager is transgender en Ellie Lust valt op vrouwen en dat is niet altijd makkelijk geweest. Het duo bespreekt hun ervaringen tijdens een tutorial van make-up koningin NikkieTutorials.

Bekijk de video van de AVROTROS met Nikkie de Jager en Ellie Lust hieronder.

Nikkie de Jager (<em>NikkieTutorials</em>) geeft Ellie Lust <em>make-up tutorial</em> (video) Voor de Pride Week van de publieke omroep gaan Nikkie de Jager en Ellie Lust het gesprek met elkaar aan. Nikkie de Jager is transgender en Ellie Lust valt op vrouwen en dat is niet altijd makkelijk geweest. Het duo bespreekt hun ervaringen tijdens een tutorial van make-up koningin NikkieTutorials. Bekijk de video van de AVROTROS met Nikkie de Jager en Ellie Lust hieronder. Bekijk ook Ellie Lust en zus Marja in Pride Talk: "Moeder dacht dat ze gehandicapte kinderen had" Bekijk deze video » NikkieTutorials durfde na coming out niet 's avonds over straat (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie de Jager (NikkieTutorials) geeft Ellie Lust make-up tutorial (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager (NikkieTutorials) geeft Ellie Lust make-up tutorial (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen