Sunnery James reageert op omstreden uitspraken van Doutzen Kroes (video)

Sunnery James reageert op omstreden uitspraken van Doutzen Kroes (video)

Het leven van Sunnery James ziet er in deze dagen een stuk anders uit dan de afgelopen jaren. Waar de dj normaal gesproken de hele wereld over vliegt om te draaien, is hij nu veel thuis. Naast wat meer huishoudelijke taken, heeft hij ook tijd gevonden om nieuwe muziek te maken. Vandaag liet hij zijn track Life After You voor het eerst horen.

James steunt Doutzen Kroes
RTL Boulevard ging langs bij het optreden van James. Uiteraard kwam ook vrouwlief Doutzen Kroes ter sprake. Het topmodel raakte de afgelopen dagen in opspraak, omdat ze vragen stelde over de aanpak van het coronavirus. Kroes stelde vooral de rol van de politiek en de media ter discussie. Sunnery James staat pal achter zijn vrouw: "De kritiek snap ik echt niet, je mag vragen stellen als burger."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Sunnery James hieronder.

<em>Sunnery James</em> reageert op omstreden uitspraken van <em>Doutzen Kroes</em> (video) Het leven van Sunnery James ziet er in deze dagen een stuk anders uit dan de afgelopen jaren. Waar de dj normaal gesproken de hele wereld over vliegt om te draaien, is hij nu veel thuis. Naast wat meer huishoudelijke taken, heeft hij ook tijd gevonden om nieuwe muziek te maken. Vandaag liet hij zijn track Life After You voor het eerst horen. James steunt Doutzen KroesRTL Boulevard ging langs bij het optreden van James. Uiteraard kwam ook vrouwlief Doutzen Kroes ter sprake. Het topmodel raakte de afgelopen dagen in opspraak, omdat ze vragen stelde over de aanpak van het coronavirus. Kroes stelde vooral de rol van de politiek en de media ter discussie. Sunnery James staat pal achter zijn vrouw: "De kritiek snap ik echt niet, je mag vragen stellen als burger." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard met Sunnery James hieronder. Bekijk ook Rob Goossens haalt uit naar Doutzen Kroes en Dave Roelvink: "Kleuters met bijzondere conclusies" Bekijk deze video » Video: Doutzen Kroes krijgt bijval van Britse minister Helen Whately Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunnery James reageert op omstreden uitspraken van Doutzen Kroes (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sunnery James reageert op omstreden uitspraken van Doutzen Kroes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen