Zien: Juani en John uit Het Spaanse dorp Polopos gaan vertrekken

Zien: Juani en John uit Het Spaanse dorp Polopos gaan vertrekken

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Een jaar geleden kochten de Limburgse Juani en John samen met vier andere Nederlandse gezinnen een huisje in het Spaanse Dorp Polopos. Maar nu heeft het stel, na een jaar intensief klussen, besloten te gaan vertrekken uit Polopos.

Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Juani en John uit <em>Het Spaanse dorp Polopos</em> gaan vertrekken Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Een jaar geleden kochten de Limburgse Juani en John samen met vier andere Nederlandse gezinnen een huisje in het Spaanse Dorp Polopos. Maar nu heeft het stel, na een jaar intensief klussen, besloten te gaan vertrekken uit Polopos. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Het Spaanse Dorp komt terug, maar niet vanuit Polopos Bekijk deze video » Zien: Mark en Donna van Het Spaanse Dorp Polopos vertellen hoe het nu met ze gaat Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Juani en John uit Het Spaanse dorp Polopos gaan vertrekken

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Juani en John uit Het Spaanse dorp Polopos gaan vertrekken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen