Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein

Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Uit gelekte rechtbankdocumenten komt nu naar voren dat prins Andrew, naast zijn bezoekjes aan het privé eiland, ook twee dagen op de seksranch van Jeffrey Epstein zou zijn verbleven met de toen nog minderjarige Virginia Guffree.

Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Prins Andrew</em> verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van <em>Jeffrey Epstein</em> Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Uit gelekte rechtbankdocumenten komt nu naar voren dat prins Andrew, naast zijn bezoekjes aan het privé eiland, ook twee dagen op de seksranch van Jeffrey Epstein zou zijn verbleven met de toen nog minderjarige Virginia Guffree. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: reactie van Ghislaine Maxwell na vonnis van rechter Bekijk deze video » Zien: nieuw bewijsmateriaal over prins Andrew en Ghislaine Maxwell Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Prins Andrew verbleef met minderjarige meiden op 'seksranch' van Jeffrey Epstein of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen