Zien: Undercover-cast in film over drugskoning Ferry Bouman

Zien: Undercover-cast in film over drugskoning Ferry Bouman

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Undercover is een bekende Vlaams-Nederlandse drama- en misdaadserie over twee undercoveragenten die infiltreren in het leven van een van de grootste xtc-producenten ter wereld.

Een nieuwe film
Na het succes van de Netflix-serie komt de nieuwe speelfilm Ferry over drugskoning Ferry Bouman. De cast zal bestaan uit bekende namen zoals: Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx en Huub Stapel. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Undercover-cast in film over drugskoning <em>Ferry Bouman</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Undercover is een bekende Vlaams-Nederlandse drama- en misdaadserie over twee undercoveragenten die infiltreren in het leven van een van de grootste xtc-producenten ter wereld. Een nieuwe filmNa het succes van de Netflix-serie komt de nieuwe speelfilm Ferry over drugskoning Ferry Bouman. De cast zal bestaan uit bekende namen zoals: Frank Lammers, Elise Schaap, Monic Hendrickx en Huub Stapel. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Video: Ferry Bouman uit Undercover (Frank Lammers) krijgt eigen Netflix-film Bekijk deze video » Video: ook Monic Hendrickx en Huub Stapel in Undercover-film Ferry Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Undercover-cast in film over drugskoning Ferry Bouman

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Undercover-cast in film over drugskoning Ferry Bouman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen